fbpx Kdo je Loni? | LON

Loni je ljubezniv in prijazen. Je zelo navihan in igriv malček, ki ima veliko prijateljev. Z njimi se zelo rad igra in preživlja svoj prosti čas.


 

 

Vsak cent ali euro, ki ga ne potrebuje oz. ga ne zapravi za sladkarije ter razne igrice, položi na Lonijev račun. Denar, ki ga ima na tem računu, se mu zaradi prav posebnega sistema neverjetno povečuje. Za tak sistem poskrbi LON. Z bolj pogostimi pologi se denar na računu še hitreje povečuje. Če kakšno stvar nujno potrebuje, lahko s tega računa kadarkoli dvigne denar. Pri tem pa seveda pazi, da ga nekaj pusti na računu. Tak način varčevanja je seveda tudi zabaven, saj LON poskrbi za številna presenečenja in darilca, tako da Lonijunikoli ni dolgčas.
 
Ko Loni zbere dovolj denarja, za katerega ve, da ga v roku enega leta ali več res ne bo potreboval, ga lahko zaklene v posebno skrinjico, ki se ji reče DEPOZIT. Ta denar se mu na tak način še enkrat hitreje nabira kot na računu. Na tak način Loni sam privarčuje denar za stvari, ki si jih želi kupiti.
 
Kmalu si bo kupil novo kolo, pozimi pa nove smučke.
 
Loni si želi, da bi ga čim več otrok posnemalo. Vsi njegovi prijatelji ga že. Pridruži se jim še ti!
 
Otroci lahko skupaj z Lonijem na zabaven način spoznavajo svet denarja in varčevanja.