fbpx Prijava v elektronsko banko eLON z aplikacijo Rekono | LON

rekono-2_2.jpg

 

Varnost pri dostopanju do spletnih aplikacij, kot sta elektronska banka eLON in mobilna banka mLON, kot tudi pri opravljanju nakupov preko spleta je ključnega pomena. Hkrati je zaveza po močni, enotni avtentikaciji zahteva evropske zakonodaje. Rekono je ena izmed rešitev, ki je na slovenskem trgu dovolj razširjena. Zato smo se tudi v LON-u odločili za rešitev, ki zagotavlja visoko varnost in enostavno uporabo.

 

Z Rekono računom že potrjujete nakupe preko spleta, sedaj pa boste lahko dostopali tudi do elektronske banke eLON ter mobilne banke mLON.

 

Predlagamo, da ČIMPREJ prvič opravite dostop do elektronske banke eLON z uporabo Rekono prijave, saj bomo v kratkem preklopili izključno na prijavo z Rekono računom. O točnem datumu boste obveščeni na vstopni strani v elektronsko banko eLON

 

Ob prejemu novih bančnih kartic Mastercard smo vas že obveščali, kako kartico aktivirati v aplikaciji Rekono OnePass za plačila prek spleta. Tokrat pa vam razložimo postopek za dostop do elektronske banke eLON.

 

 

POSTOPEK ZA DOSTOP DO ELEKTRONSKE BANKE eLON:

 

1. V meniju PROFIL, zavihek E-IDENTITETA kliknite na gumb Poveži uporabnika.

 

 

 

2. Ustvarite REKONO račun ali se vanj prijavite (bodite pozorni, da elektronski naslov in telefonsko številko, ki ste ju posredovali LON-u). Aplikacija vas vodi skozi celoten postopek.

 

 

3. Po koncu vas vrne v elektronsko banko eLON, kjer se izpiše POVEZAVA Z E-IDENTITETO REKONO: DA.

 

 

 

4. Na vstopni strani elektronske banke eLON potem ob naslednjem dostopu izberete način prijate PRIJAVA Z E-IDENTITETO.

 

 

 

 

V primeru dodatnih vprašanj ali težav, lahko pokličete telefonsko številko 04 28 00 777 ali vašo poslovno enoto.