fbpx Prijava v elektronsko banko eLON z aplikacijo Rekono | LON

rekono-2_2.jpg

 

Varnost pri dostopanju do spletnih aplikacij, kot sta elektronska banka eLON in mobilna banka mLON, kot tudi pri opravljanju nakupov preko spleta je ključnega pomena. Hkrati je zaveza po močni, enotni avtentikaciji zahteva evropske zakonodaje. Rekono je ena izmed rešitev, ki je na slovenskem trgu dovolj razširjena. Zato smo se tudi v LON-u odločili za rešitev, ki zagotavlja visoko stopnjo varnosti in enostavno uporabo.

 

Z Rekono računom tako lahko potrjujete nakupe preko spleta (preberite si, kako aktivirati kartico v aplikaciji Rekono OnePass za plačila preko spleta), in dostopate do elektronske banke eLON ter mobilne banke mLON.

 

 

POSTOPEK ZA DOSTOP DO ELEKTRONSKE BANKE eLON

 

Vsem obstoječim LONovim komitentom, ki so uporabniki LONovih plačilnih Mastercard kartic, svetujemo, da si namestijo na svojo pametno mobilno napravo Rekono OnePass aplikacijo in sledijo navodilom za vnos plačilne kartice Mastercard v OnePass aplikacijo.

 

Strankam, ki niso uporabniki LONovih plačilnih Mastercard kartic, svetujemo da si v postopku ustvarjanja Rekono računa uvozijo svoje digitalno potrdilo v Rekono račun. To lahko storijo tudi naknadno v Nadzorni plošči Rekono računa. S tem bodo zagotovili ustrezni nivo zaupanja Rekono računa (30) za dostop do elektronske banke eLON.

 

V primeru, da nimate ne LONove plačilne Mastercard kartice ne digitalnega potrdila, se prosimo obrnite na LONovo poslovno enoto, kjer vam bomo izdali prijavne ključe Rekono.

 

 

V primeru dodatnih vprašanj ali težav, lahko pokličete kontaktni center na telefonsko številko 04 28 00 777, od ponedeljka do petka med 8:00 in 12:00 ter 13:00 in 16:00 uro.