fbpx Prijava v elektronsko banko eLON z aplikacijo Rekono | LON

rekono-2_2.jpg

 

Varnost pri dostopanju do spletnih aplikacij, kot sta elektronska banka eLON in mobilna banka mLON, kot tudi pri opravljanju nakupov preko spleta je ključnega pomena. Hkrati je zaveza po močni, enotni avtentikaciji zahteva evropske zakonodaje. Rekono je ena izmed rešitev, ki je na slovenskem trgu dovolj razširjena. Zato smo se tudi v LON-u odločili za rešitev, ki zagotavlja visoko varnost in enostavno uporabo.

 

Z Rekono računom že potrjujete nakupe preko spleta, sedaj pa boste lahko dostopali tudi do elektronske banke eLON ter mobilne banke mLON.

 

Ob prejemu novih bančnih kartic Mastercard smo vas že obveščali, kako kartico aktivirati v aplikaciji Rekono OnePass za plačila prek spleta. Tokrat pa vam razložimo postopek za dostop do elektronske banke eLON.

 

 

POSTOPEK ZA DOSTOP DO ELEKTRONSKE BANKE eLON

 

Vsem obstoječim LONovim komitentom svetujemo, da si namestijo na svojo pametno mobilno napravo OnePass aplikacijo in sledijo navodilom za vnos plačilne kartice Mastercard v OnePass aplikacijo.

 

Pri ustvarjanju REKONO račun bodite pozorni, da vpišete elektronski naslov in telefonsko številko, ki ste ju posredovali LON-u.

 

Po uspešno zaključeni registraciji Rekono računa in vnosu podatkov o plačilni kartici Mastercard v OnePass aplikacijo, pojdite na vstopno stran elektronske banke eLON in izberete način prijave PRIJAVA Z E-IDENTITETO, gumb "Nadaljuj na rekono".

 

 

 

 

V primeru dodatnih vprašanj ali težav, lahko pokličete telefonsko številko 04 28 00 777 ali vašo poslovno enoto.