fbpx Vizija, poslanstvo, vrednote | LON

Vizija

 
 

 

LON je hitra, prilagodljiva in na prijaznosti zaposlenih temelječa banka, ki omogoča strankam v lokalnem okolju uresničevati njihove cilje.

Poslanstvo

 
 

 

Ključen razlog našega obstoja je zadovoljstvo naših strank, kar pomeni zagotavljanje hitrih in učinkovitih bančnih storitev. Pomeni izpolnjevanje želja strank ter njihovih sanj in vizij za prihodnost. Še več, pomeni dobrodošlico našim strankam, to je prebivalcem in malim podjetnikom, da postajajo del naše skupnosti in bodo svojim družinskim članom, prijateljem, sodelavcem in poslovnim partnerjem z navdušenjem pripovedovali o naših odličnih bančnih storitvah z Ljubeznivo Osebno Noto.

Vrednote

 
 

 

 • ZAUPANJE
  Zaupanje si pridobivamo s poštenim odnosom in odgovornim delom. Smo pristni in povemo resnico. Odkrito predstavimo svoja stališča. Uporabljamo preprost jezik. Rečemo bobu bob.
 • SODELOVANJE
  Celota mora biti večja od njenih delov. S sodelovanjem uresničujemo zaupanje vseh deležnikov. Skupaj iščemo rešitev, ki vodijo k dolgoročnim odnosom in obojestranskemu zadovoljstvu.
 • ODGOVORNOST
  Smo transparentni. Ko povemo, kaj bomo storili, to tudi naredimo. Stojimo za svojimi besedami. Integriteto vrednotimo najvišje. Zavedamo se odgovornosti, ki jo imamo.
 • ODLIČNOST
  Ves čas se učimo in izboljšujemo. Povečujemo naše sposobnosti in stremimo k odličnosti. Odličnost izražamo v načinu poslovanja, oblikovanju storitev in medsebojnih odnosih.