Spremenjen delovni čas poslovnih enot
Datum objave:
16. Marec 2020

POMEMBNO OBVESTILO


Po navodilih vlade se vsi skupaj trudimo omejiti javno življenje in s tem skupaj skrbimo za zaustavitev širjenja koronavirusa. Zaščita in varovanje vas, strank ter naših zaposlenih sta poleg zasledovanja cilja, da se strankam nudi še naprej ustrezen nivo storitev, na prvem mestu.


Zato v razmerah epidemije koronavirusa uvajamo skrajšan čas poslovanja:
od torka, 17. marca 2020, so naše poslovne enote odprte od 8:30 do 13:00. LON točka v Radovljici in Poslovna enota Škofja Loka pa zaprti.


Tudi v nadaljevanju bomo poslovali omejeno in bomo v skladu z razvojem dogodkov tudi v prihodnje prilagajali delovni čas in način poslovanja svojih poslovnih enot.


Glede na trenutne razmere vas prosimo, da se poslužujete spletnega in mobilnega poslovanja, saj večino nujnih bančnih storitev lahko opravite preko eLON-a in mLON-a.


Zaradi omejevanja prenosa okužb s koronavirusom vam priporočamo, da omejite rokovanje z gotovino, saj je znano, da je denar zaradi kroženja lahko tvegan prenašalec okužb. Za plačevanje na prodajnih mestih in na spletu uporabljajte plačilne kartice, ki tako praktično v celoti nadomestijo gotovino. Gotovino sicer lahko dvignete na vseh bankomatih po vsej Sloveniji.


V kolikor se obisku poslovne enote ni mogoče izogniti, spoštujte sledeče:

  • če ste bolni ali sumite, da ste zboleli, ostanite doma in vzpostavite stik z vašim zdravnikom,
  • če sodite v rizično skupino in imate pooblaščeno osebo na računu, je smiselno, da prihod v banko za nas opravi pooblaščenec, ki ni rizičen,
  • v poslovno enoto vstopajte posamično in poskrbite za ohranjanje priporočene razdalje med nami ter ostalimi, ki so prisotni,
  • dosledno izvajajte higienske ukrepe, smiselno je, da imate razkužilo vedno pri sebi,
  • svoj prihod v poslovno enoto vnaprej najavimo,
  • po opravljeni storitvi si umijte in razkužimo roke ter vaše naprave.

Pomembno je, da vsi dosledno izvajamo higienska in varstvena navodila, si umijemo in če je možno tudi razkužimo roke po uporabi bankomatov ali POS terminalov, če ne razpolagamo z brezstično plačilno kartico, se ne izpostavljamo in družimo po nepotrebnem ter tako v izogib tveganjem poskrbimo za lastno varnost in zdravje, s tem pa tudi za varnost ter zdravje drugih.

 

 

Če spletne banke ali mobilne banke še nimate, pokličite v svojo matično poslovno enoto (seznam številk) ali številko 04 28 00 777. Predstavili vam bomo možnosti za najhitrejšo aktivacijo digitalnega bančništva, ki vam omogoča poslovanje z banko na daljavo.

 

Ostanite zdravi.


Vaš LON
 

news