fbpx NOVI LONOVI PAKETI | LON
NOVI LONOVI PAKETI
Datum objave:
1. April 2022

LON. Lahko. Več in bolje!

 

Našim zvestim komitentom predstavljamo nove paketne račune, ki smo jih spremenili v še boljše! Pri LONu smo obogatili ponudbo in poenostavil bančno poslovanje.

 

Novi paketni računi zagotavljajo novo udobje. Zasnovani so tako, da bodo zagotovo upravičili vašo zvestobo, da svoje bančne transakcije zaupate LONu. Novi paketni računi vam prihranijo čas in vam nudijo številne prednosti, ugodnosti in zagotavljajo najvišjo kakovost storitev.

Paketni računi so namenjeni vsem obstoječim in vsem novim komitentom.

Svetujemo vam, da si čim prej pogledate izbiro novih paketnih računov, saj vam omogočajo, da združite transakcijski račun z bančnimi karticami in elektronskimi kanali, ter s tem pridobite ugodnosti, ki jih najbolj potrebujete.

Paketi vam ponujajo možnost preglednega in enostavnega zakupa kombinacij. Z izbiro pravega paketa boste za isto ceno dobili več in boljšo storitev!

 

* Prekoračitev (redni limit) vam hranilnica odobri glede na vašo kreditno sposobnost, ki jo oceni v skladu s poslovno politiko hranilnice. Pred odobritvijo prekoračitve bo hranilnica v sistemu SISBON preverila korektnost vašega poslovanja. Več informacij o sistemu SISBON najdete na www.sisbon.si

** V Sloveniji in v državah Evro območja.

*** Velja za nenujna domača in takojšnja plačila v evrih v vrednosti do 50.000 EUR.

****Za odobritev kreditne kartice mora uporabnik vložiti pisno vlogo, ki jo hranilnica odobri ali zavrne glede na kreditno sposobnost uporabnika.

*****Mladi so vsi starejši od 15 let in do 26. leta starosti, ki imajo status dijaka ali študenta in niso v delovnem razmerju.

 

Kaj se spremeni za obstoječe uporabnike transakcijskih in paketnih računov?

Vsi ostali transakcijski računi in paketni računi, ki niso navedeni v zgornji tabeli, se z dnem 31.05.2022 ukinejo:

  • Osebni račun fizičnih oseb
  • Osebni račun nerezidenta
  • Srebrni paket
  • Sindikalni paket PLUS
  • Študentski račun pLONk
  • Družinski paket Mini
  • Družinski paket Maksi

Imetnikom transakcijskih in paketnih računov, ki se ukinjajo, se z dnem 01.06.2022 obstoječi račun/paket spremeni v naslednjega:

             Račun se ukine

              Račun se preoblikuje v

Redni račun

Prijazni paket

Redni račun za nerezidente

Prijazni paket

Srebrni paket

Prijazni paket

Sindikalni paket

Prijazni paket

Študentski račun pLONk

Prijazni paket

Družinski paket mini

Nosilec: v Zlati paket

Ostali člani v Zlati paket oz Prijazni paket za študente

Družinski paket maksi

Nosilec: v Zlati paket

Ostali člani v Zlati paket oz Prijazni paket za študente

 

Zavedamo se, da je vsaka sprememba težka, zato nudimo vsem uporabnikom, katerim se spremeni račun/paket v nov paketni račun, prve tri mesece (do 31.08.2022) kar 50% popust na ceno novega paketnega računa. Tako boste lahko še ugodneje preizkusili nove pakete in prepričani smo, da vam bodo všeč.

V primeru, da vam novi paketni račun ne bi odgovarjal oziroma bi ocenili, da je za vas primernejši drugačen paketni račun, lahko slednjega vedno brezplačno zamenjate.

 

Odkrivajte sodobne rešitve z LONom.