Normalen delovni čas LONovih poslovnih enot
Datum objave:
6. Maj 2020

Pozdravljeni.

 

Jutri, v četrtek, 7. 5. 2020, ponovno uvajamo običajen delovni čas za vse LONove poslovne enote. Vse naše enote bodo spet odprte med 8:30 in 12:00 ter 13:00 in 16:30 uro.

 

 

 

Ker nam je še vedno najpomembnejše vaše zdravje in zdravje naših zaposlenih, vas prosimo, da pri obisku poslovnih enot upoštevajte da:

  • v poslovno enoto vstopajte posamično in poskrbite za ohranjanje priporočene varnostne razdalje med nami ter ostalimi, ki so prisotni,
  • vstop v poslovne enote je možen samo z zaščitno masko ali drugim zaščitnim pokrivalom oziroma drugo obliko zaščite ustnega in nosnega predela (šal, ruta ali podobne oblike zaščite, ki prekrijejo nos in usta)
  • če sodite v rizično skupino in imate pooblaščeno osebo na računu, je smiselno, da prihod v banko za vas opravi pooblaščenec, ki ni rizičen,
  • dosledno izvajajte higienske ukrepe, smiselno je, da imate razkužilo vedno pri sebi,
  • če ste bolni ali sumite, da ste zboleli, ostanite doma in vzpostavite stik z vašim zdravnikom.

 

 

Svetujemo vam, da se čimveč poslužujete spletnega in mobilnega poslovanja, saj večino nujnih bančnih storitev lahko opravite preko eLON-a in mLON-a. Če spletne banke ali mobilne banke še nimate, pokličite v svojo matično poslovno enoto (seznam številk) ali številko 04 28 00 777. Predstavili vam bomo možnosti za najhitrejšo aktivacijo digitalnega bančništva, ki vam omogoča poslovanje z LONom na daljavo.

 

Zaradi omejevanja prenosa okužb s koronavirusom vam priporočamo, da omejite rokovanje z gotovino, saj je znano, da je denar zaradi kroženja lahko tvegan prenašalec okužb. Za plačevanje na prodajnih mestih in na spletu uporabljajte plačilne kartice, ki tako praktično v celoti nadomestijo gotovino. Gotovino lahko dvignete na vseh bankomatih po vsej Sloveniji.

 

Ostanite zdravi!

 

Vaš LON