fbpx LON pomaga | LON
LON pomaga
Datum objave:
6. September 2023

lon_1160x465px.jpg

LON lahko pomaga!

 

Nedavne poplave so močno vplivale na življenje številnih ljudi. Mnoge družine so izgubile svoje domove in dragocene spomine, ki so jih zgradile čez leta. Številni posamezniki so bili prisiljeni iskati zatočišče pri sorodnikih ali začasnih bivališčih. Poleg materialnih izgub so številni ljudje doživeli tudi globoko čustveno travmo, saj so se soočili z neznano prihodnostjo in izgubo svojega običajnega življenjskega sloga.

 

V LONu pomagamo! Zavedamo se, da je mnogo ljudi, ki potrebujejo finančno podporo. Zato denarno prispevamo in pomagamo tistim v stiski, saj verjamemo, da lahko s skupnimi močmi ustvarimo boljšo prihodnost za vse.

 

Zavedamo se ključne vloge, ki jo gasilska društva igrajo v naši skupnosti, zlasti v času kriz. Želimo izraziti svojo popolno podporo in občudovanje pogumnim gasilcem, ki nenehno skrbijo za varnost nas vseh, zato je LON je stopli v ospredje in donirali 20.000 EUR najbolj prizadetim gasilskim društvom.

 

V mislih imamo vse ljudi, ki so bili prizadeti  zaradi poplav in jim želimo izraziti  sočutje. Upamo, da bodo kmalu našli moči in sredstva za obnovo svojih življenj.

 

LON. Lahko!