V LONu kolektiv sestavljamo mladi, energije polni sodelavci. Polni motivacije se izzivov lotimo s skupnimi močmi. Tudi ti iščeš nove delovne izzive, svoje delavnike pa želiš preživljati ob super kolektivu? Preveri, za katera delovna mesta potrebujemo nove delovne moči!

Trenutno nimamo razpisanih prostih delovnih mest.

 

Izjava o varovanju osebnih podatkov

LON d.d., Kranj bo osebne podatke, prejete v prijavah na razpisano delovno mesto hranil in obdeloval z namenom vodenja podatkov zainteresiranih kandidatov za predmetno razpisano delovno mesto. Podatki se hranijo toliko časa kolikor je potrebno za namen, za katerega se zbirajo, oziroma največ 1 leto.

 

LON d.d. osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam brez izrecne privolitve posameznika, na katerega se osebni podatki nanašajo. Pooblaščeni delavec v LON d.d., Kranj lahko kontaktirajo posameznike skladno s kontaktnimi podatki navedenimi v prijavi z namenom izvedbe izbirnega postopka za zaposlitev.

 

Posameznik lahko svoje dovoljenje za obdelavo njegovih osebnih podatkov kadarkoli prekliče. To stori v pisni obliki s poslanim elektronskim sporočilom na edita.blazic@lon.si oz. dpo@lon.si.

 

Več o tem kako pri LON d.d., Kranj obdelujemo osebne podatke si lahko preberete v Splošnih pogojih zasebnosti.

 

Spremljajte nas tudi na LONovih družabnih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in Linkedin.