Odprli smo novo poslovalnico v Novem mestu
Datum objave:
18. Februar 2019

V želji strankam ponuditi boljšo izkušnjo ter možnost urejanja bančnih opravkov v še prijetnejšem okolju, smo v LONu staro novomeško poslovalnico zaprli, zgolj 120 metrov stran pa odprli novo. Za to potezo smo se odločili zaradi rasti poslovanja, saj smo staro – manjšo – poslovalnico že dodobra prerasli. Nova poslovalnica omogoča lažje in bolj zasebno urejanje poslov, strankam pa med čakanjem ponudi tudi udobno dnevno sobo, v kateri lahko med kavico sproščeno počakajo na obravnavo.

    

Novo poslovno enoto smo odprli v petek, 15. februarja, z zvenečimi imeni slovenske zabavne scene. Jasna Kuljaj je spretno vodila dogodek, predajala besedo predsedniku uprave LONa, dr. Jaki Vadnjalu in županu Novega mesta, gospodu Gregorju Macedoniju, za popestritev pa je poskrbela odlična Nina Pušlar. Na otvoritvi pa je na žalost manjkal uspešen bivši košarkar Matjaž Smodiš. Slednji je LONu podaril tudi podpisano košarkarsko žogo, ki je že razstavljena v poslovalnici. Ob tako pomembnem dogodku pa seveda ne gre brez dobrodelnosti. Društvu prijateljev mladine Mojca Novo mesto smo podarili 1.000 EUR, za kar so v društvu izjemno hvaležni.

    

LON v Novem mestu sedaj najdete na Glavnem trgu 28 nasproti Mestne hiše, kjer vas prijazni bančniki z Rudijem Žeslinom (vodja poslovne enote) na čelu z veseljem pričakujejo. Oglasite se na kavici, pridite po nasvet in si zagotovite otvoritvene ugodnosti.

 

 

Za fotografije je poskrbel: Matic Eržen

news