LON ob 25. obletnici z novo zgodbo za prihodnost
Datum objave:
13. Januar 2018

Spoštovane komitentke in komitenti, spoštovane nekomitentke in nekomitenti

 

Življenje je že preveč zapleteno, da bi ga zapletali še s kompliciranim bančnim poslovanjem. Zato v LONu verjamemo v enostavno, razumljivo in prijazno bančništvo. Takšno, ki vam ne prihrani le denarja, ampak tudi dragoceni čas in energijo za vse, kar vam je v življenju najbolj dragoceno.

 

Ob 25. obletnici svojega delovanja odpiramo svoja vrata z osveženo podobo, novim logotipom – osvežili smo digitalno vizualno podobo (spletno in mobilno banko, spletno stran, družabna omrežja), posodabljamo pa tudi naše poslovalnice.

 

Star logotip LONa smo reciklirali in njegove elemente uporabili na bolj sodoben način. S tem nadgrajujemo svojo dosedanjo zgodbo preprostega in enostavnega bančništva. LON postaja sinonim za udobno, preprosto, učinkovito bančništvo, s sodobnimi fleksibilnimi produkti, ki življenje poenostavljajo in so pisani na kožo sodobnega človeka.

 

Ob prenovi podobe znamke LON začenja pisati novo poglavje 25-letne zgodbe u uspehu. Zgodbe, v kateri imate glavno vlogo naši komitenti, ki lahko na vsakem stiku izkusite, da se na LONu »da«, da se lahko ustaviš po nasvet, da so pogoji lahko razumljivi, storitve lahke za uporabo, prijazni referenti pa pripravljeni pomagati in olajšati vaš vsakdan.

 

LON s svojim preteklim delovanjem in usmerjenostjo v prihodnost dokazuje, da nas ni strah sprememb in novosti, kar smo kot prva slovenska banka dokazali tudi z vstopom v svet kripto valut.

 

Ob jubileju smo pripravil posebne ugodnosti za obstoječe in nove stranke. Vsem obstoječim komitentom je na voljo nova obročna kartica Diners LON, za katero vam podarjamo eno leto brezplačne članarine.

 

Veseli nas, da ste oz boste postali del LONove zgodbe in upamo, da boste svojo prihodnost še naprej ustvarjali z nami.

 

Vaš LON

news