fbpx LONove nepremičnine | LON

 

ODDAJA GOSTINSKEGA LOKALA V NAJEM

 

OPIS GOSTINSKEGA LOKALA IN PODATKI O NAJEMNINI TER STROŠKIH

 

V Poslovni stavbi LON na Žanovi ul. 3 v Kranju oddamo sodoben gostinski lokal (kavarna-slaščičarna), ki je bil izdelan v letu 2019. Lokal se nahaja v pritličju poslovne stavbe poleg atrija z recepcijo s katerim je povezan ima pa tudi svoj lasten vhod, kar zagotavlja delovanje gostinskega lokala neodvisno od odprtosti poslovne stavbe. V poslovni stavbi se v pritličju nahajajo še banka, lekarna in frizerski salon, v nadstropjih pa fakulteta, zobozdravstvena ordinacija, medicina dela, podporne bančne službe in dve finančni inštituciji.

 

Lokal se nahaja na atraktivni mirni lokaciji, kjer je fluktuacija ljudi velika, poleg tega pa je zagotovljen tudi obisk zaposlenih v poslovni stavbi.

 

Vsa infrastruktura in skupni prostori so sodobno nadstandardno urejeni. Prostori imajo urejeno sodobno ogrevanje in hlajenje s pomočjo toplotnih črpalk (vod-voda), prezračevanje, zagotovljeno pa je tudi tehnično in fizično varovanje.

Površina poslovnega prostora je 109 m2, poleg tega pa še 160 m2 zunanje terase. Parkiranje za stranke je zagotovljeno na brezplačnih zunanjih parkirnih mestih na parkirišču, ki je last LON-a.

 

Najemnina gostinskega lokala vključno z zunanjo teraso znaša 2.350 EUR/mesec brez DDV. Poleg najemnine je najemnik dolžan plačati še obratovalne stroške (elektrika, voda, ogrevanje, hlajenje, smeti, varovanje, čiščenje skupnih prostorov in urejanje okolice, upravljanje, tekoče vzdrževanje,…). Ocenjeni povprečni mesečni stroški znašajo cca 8 - 10 EUR/m2/mesec brez DDV (odvisno od porabe).

 

Gostinski lokal je sodobno opremljen, del terase (cca 60 m2) je pokrit s sodobno izdelano pergolo. Tako oprema kot pergola sta last trenutnega najemnika, s katerim se je možno dogovoriti za odkup.

 

V kleti poslovne stavbe je tudi garaža s 103 parkirnimi mesti, kjer je možno najeti parkirna mesta za zaposlene. Mesečna najemnina za eno parkirno mesto zanaša 70 EUR + DDV. V ceni so vključeni tudi vsi obratovalni stroški.

 

 

KONTAKTNA OSEBA: Jani Žlindra (jani.zlindra@lon.si, 040/612 777)