O Lonu

LON je s svojim poslovanjem pričel leta 1992 v poslovni enoti v Kranju, danes pa z izjemno bilančno vsoto in poslovanjem v 12 poslovnih enotah po Sloveniji predstavlja privlačno in bogato donosno alternativo poslovnim bankam.

13 %

Povečanje obsega poslovnja
10,7 %

Poslovna rast
59 %

Povečanja števila komitentov
25 %

Višji obseg kreditiranja
Uspešno-poslovanje
Uspešno poslovanje
LON je s svojim poslovanjem pričel leta 1992 v poslovni enoti v Kranju, danes pa posluje z izjemno bilančno vsoto v 11 poslovnih enotah po Sloveniji.
Zajamčena-varnost
Zajamčena varnost
Varnost cenimo in v zameno nudimo stimulativne obrestne mere ob zajamčeni varnosti tako vaših vlog in poslovanja LONa.
Vodimo-osebne-račune
Vodimo osebne račune
Vodimo osebne račune fizičnih in pravnih oseb, obrtnikov, društev, fiduciarne račune, osebne račune z možnostjo dvigovanja gotovine na bančnih avtomatih, imamo lastno plačilno kartico Activa MasterCard, nudimo potrošniške in stanovanjske kredite, kredite za obrtnike in podjetnike, opravljamo plačilni promet in nudimo elektronsko bančništvo.
Skrb-za-pravne-osebe
Skrb za pravne osebe
Nudimo elektronsko bančništvo, poslujemo s kartičnimi produkti, obenem pa gradimo na osebnem odnosu z našimi strankami. LON ima licenco tudi za poslovanje z vsemi pravnimi osebami na območju Slovenije.
Dovoljenje-banke-slovenije
Dovoljenje banke slovenije
Domači, SEPA in mednarodni plačilni promet v domovini, vključno z odpiranjem in vodenjem transakcijskih računov, tako za pravne osebe kot za samostojne podjetnike z dovoljenjem Banke Slovenije.