fbpx Zabava na vrtu v budžetu | LON

Če organiziraš zabavo spomladi ali poleti, ne pomeni nujno, da moraš porabiti veliko denarja. Obstaja več varčnih rešitev za načrtovanje poletnega druženja, ki omogočajo zabavo, prav tako pa tudi prihranek. Poletne zabave so lahko pogosto drage in časovno potratne. Načrtovanje vnaprej lahko pomaga zmanjšati dodatne finančne obremenitve.

 

 

Tukaj je nekaj idej za tematske zabave, ki so prijazne do proračuna in izkoristijo sonce, vodo, dobro hrano, lepo vreme in najboljše prijatelje.

Hot dog zabava

Hot dog je relativno poceni hrana, ki jo večina ljudi rada je. Hrenovke v kombinaciji s svežimi štručkami so ugodna možnost za poletno zabavo. Na mizo postavi posodice z dodatki, kot so sesekljana čebula, paradižnik, kruh, kumarice, gorčica ali nariban sir in gosti bodo imeli možnost ustvariti svojo različico popolnega hot doga.

Tapas zabava

Ko se ozračje segreje, ljudje pogosto izgubimo svoj apetit po težki hrani. Tapasi so odlična možnost za prihranek denarja pri organiziranje zabave. Tapasi so po definiciji manjše porcije, namenjene delitvi. Za gostitelja to pomeni manj priprave in porabe budžeta za hrano.

Zabava na plaži

Organiziraj svojo zabavo na plaži, da spremeniš običajno lokacijo. Spakirajte hladilno torbo s pijačo in prigrizki, plaža pa bo naredila preostalo. Uživajte v času ob vodi in pesku, medtem ko ostaneš znotraj proračuna za poletno zabavo.
Naj spomnimo, da se lahko odpravite tudi na plažo ob jezeru ali reki. Ne pozabite pospraviti smeti za sabo, da bodo naše plaže ostale lepe in v užitek vsem nam.

Sladoledna zabava

Nič ne asociira na poletje bolj kot sladoled. Organiziraj zabavo, ki obeleži toplo vreme. Sladoledna zabava bo popolna z obsežnim seznamom prelivov. Da bi poenostavili in pocenili celotno zabavo, izberite vaniljev ali čokoladni sladoled kot osnovo, nato pa gradite od tam. Raznoliki posipi, sadje, biskvit in sladkarije so zabavne možnosti, ki bodo popestrile vsako popoldansko zabavo.

Filmski večer

Večer filmov na vrtu je dobra poletna alternativa zapravljanju denarja v kinodvoranah. Preskočite drago pokovko, brezalkoholne pijače in sladkarije in jih zamenjajte z lastnim gledališčem na domačem vrtu. Uživajte v čudoviti poletni noči in vašem najljubšem filmu v udobju svojega dvorišča.

Zabava s sadnimi pitami

Poletje ponudi obilo okusnega sadja, iz katerih lahko naredimo okusne sladke pite. Breskve in slive so idealne za pripravo pite skupaj s priljubljenimi klasikami kot so jagode in borovnice. Pite lahko pripravite skupaj s svojimi prijatelji, ali pa jih pripravite sami, prijatelje pa povabite na pokušino. Ob pitah se bo prilegla domača limonada z meto ali drug osvežilen napitek.

 

Za kakršnokoli zabavo se odločite, vedite, da je najpomembnejša družba. Ne dvomimo, da se boste s prijatelji v toplih dnevih neizmerno zabavali, kjerkoli že boste.

LON svetuje