fbpx Z izbrano in premišljeno osebno nego do prihrankov | LON

Pripravili smo nekaj kratkih nasvetov, kako z majhnimi spremembami v osebni negi in skrbi zase do manjše oz. bolj premišljene potrošnje.

 

Ekskluzivne ponudbe

Preden takoj napadate te ponudbe, priporočamo, da jih preverite pri prijateljicah in v okolici – so res tako ekskluzivne? Iz izkušenj verjetno že veste, da je velikokrat ekskluzivnost samo na papirju, v ponudbi pa ne.

Brezplačno oz. z zelo malo stroški do modne frizure

Razvijalci barv za lase, modni studii in frizerske šole pogosto iščejo modele. Morda je to priložnost za vas – do trendovske frizure z zelo malo denarja.

Varčujte z vodo

Pri tuširanju oz. opravilih v kopalnici zaprite vodo, ko je ne potrebujete. Prav tako to poskusite v kuhinji.  Ob tem boste na dan prihranili do 10 litrov vode, kar je v mesecu dni 300 L in v letu dni 3600 litrov!

V nego vključite doma izdelane maske

Na spletnih portalih najdete mnogo različnih navodil z vsemi sestavinami in navodili za uporabo različnih mask za obraz in telo. Poleg tega, da so te maske 100% naravne so tudi ugodnejše.

Odpovejte se slabim razvadam

Slabe razvade, kot so kajenje, pitje alkohola in podobne slabo vplivajo na vaše zdravje ter na vaš proračun.

Izkoristite ugodne vadbe

V mnogo podjetjih ponujajo nižje cene vadb za svoje zaposlene ali pa sami organizirajo določeno vrsto vadbe. Udeležite se teh vadb - ne samo da so ugodnejše, tudi v druženje s sodelavci je zanimivo.

Obisk vadbe v telovadnici zamenjajte z digitalnim prenosom

Vadba preko TV programa ali preko spleta je v večini primerov zastonj, preizkušate lahko različne načine, poleg tega si vadbo lahko zavrtite v poljubnem času.

Nagradite se

Za spremembo je potreben trud in veliko discipline. Po manjšem doseženem cilju se nagradite z malenkostjo, ki si jo želite.

LON svetuje