fbpx Svoji boljši polovici za valentinovo podari eno izmed teh daril | LON

Ta darila so prav tako sladka kot čokolada v obliki srca ali pa vrtnice, poleg tega pa so lahko veliko bolj dostopna.

 

Če ste navadno tip človeka, ki odlaša pri nakupu daril za Valentinovo, veste kako je zadnji trenutek kupiti čokolado v obliki srčka, ki je mnogo dražja kot prejšnje dni.  Če začnete načrtovati zdaj in razmišljate o malce drugačnih darilih, se boste izognili stresu nakupovanja v zadnjem trenutku in cenovnim pribitkom, ki se pojavi na valentinovih izdelkih.  

 

 

Ta darila so prav tako sladka, manj pričakovana in cenovno ugodna. Preverite nekaj najboljših edinstvenih daril za Valentinovo.

 

Zanimive lončnice

Rdeče vrtnice so najbolj klasično valentinovo darilo, vendar bogat šopek vrtnic hitro doseže zelo visoko ceno. Opazite lahko tudi, da cene pred valentinovim poskočijo.

 

Razmislite o lončnicah, ki jih lahko v trgovinah ali vrtnarijah kupite za nekaj evrov. Vaše darilo bo tako obstalo veliko dlje, prav tako pa lahko navaden lonček ovijete z rdečim trakom. Če raje dajete cvetoče rože, bodo netradicionalne cvetlice, kot so marjetice, hijacinte in podobne, super izbira. Če so vaši dragi všeč necvetoče rože, je izbire še več. Tudi mala sukulenta (to so tisti mali kaktusi brez bodic ;) ) je lahko prečudovito darilo.

 

Nogavice

Nogavice morda niso prva oblačila, ki se jih spomnite, ko pomislite na darilo za Valentinovo. Toda če svoji boljši polovici podarite stilske nogavice, te povedo, da ste pozorni in pokaže, da vas skrbi za njegovo/njeno udobje. Na spletu pobrskajte za kakšnimi zanimivimi nogavicami, ali pa se odpravite v najbližjo trgovino. Marsikdo si sam ne privošči kvalitetnih nogavic, zato je lahko to super priložnost za malce kvalitetnejši nakup.

 

DIY škatla čokolade

Tudi majhna škatla srčaste oblike, napolnjena s čokolado, bo dramatično pridobila na ceni, kot vsi valentinovi izdelki. Če je vaš proračun majhen, boste morda lahko podarili majhno škatlico vaši ljubezni za Valentinovo. Namesto tega razmislite o nakupu darilne škatle in jo napolnite z bonboni, ki jih ima vaša ljubljena oseba najraje. Tako boste zapravili veliko manj, vaš ljubljeni pa bo dobil veliko več.

 

Izdelajte kartice »Ljubim te, ker …«

Je sploh kaj lepšega, kot slišati pohvalo? Če pa ta pride od osebe, ki jo imamo najraje, je pa vredna še toliko več. Na kartončke zapišite stvari, zaradi katerih imate svojo drugo polovico najraje na svetu. Sijaj v očeh in velik nasmešek na obrazu vam ne uide!

 

Vajina uokvirjena fotografija

V dobi mobilnih napravic in digitalnih fotografij vedno manj fotografij natisnemo. Pošlji v izdelavo vajino skupno fotografijo in kupi lep okvir. Ko bo tvoja druga polovica zagledala vajino fotografijo v okvirju, verjemi, da jo bo z veseljem postavila na vidno mesto. Poleg tega jo lahko skozi celo leto spominja nate in na vajino čudovito zvezo.

 

 

Teh nekaj idej je poceni, a bodo vaši ljubljeni osebi zagotovo veliko pomenile. Zapomnite si, ni vse v denarju. Za še več idej, preberite naš članek 6 skromnih drugačnih daril za valentinovo.

LON svetuje