fbpx Menjava banke | LON

V Sloveniji se lahko odločite za odprtje bančnega računa med 13 bankami in hranilnicami. LON je uradno sicer hranilnica, ampak pri nas lahko opravljate čisto vse bančne storitve, ki jih ponujajo tudi večje banke.


Kdaj in zakaj se sploh odločiti za menjavo banke? Glede na rezultate številnih anket lahko potrdimo, da Slovenci zelo neradi menjamo banko. Velikokrat je namreč glavni razlog nepozornost, pa tudi pomanjkanje volje. Običajno sploh ne pogledamo, če je banka podražila cene storitev. Prav tako imamo verjetno občutek, da nam bo proces menjave banke vzel veliko časa.
Pa ga res? Preverite v našem članku.
 

 

V primeru, da imate na svoji trenutni banki poravnane vse obveznosti, menjava banke zahteva le en obisk poslovalnice banke, pri kateri želite imeti odprt bančni račun. Predhodni dogovor za sestanek z bančnikom bo poskrbel, da bo obisk poslovalnice zelo kratek in produktiven. LONov bančnik vam bo svetoval katere storitve oziroma bančni paketi so glede na vaše potrebe najbolj primerni, izpolnili boste nekaj obrazcev, nato pa brezskrbno odšli iz poslovalnice. Naši bančniki bodo z vašim pooblastilom o menjavi banke obvestili vašega delodajalca ter poskrbeli za vse formalnosti. Več o samem postopku si lahko preberete s klikom na to povezavo.

 

Menjava banke vam lahko prinese veliko ugodnosti – pa ne zgolj finančnih (čeprav so tudi te seveda pomembne), ampak tudi preprostejše spletno poslovanje, prijaznejše bančnike ter večjo prilagodljivost banke v različnih sitacijah.

 

 

Zakaj odpreti bančni račun v LONu?

 

Brezplačno vodenje bančnega računa.

 

Vsi novi komitenti LONa so deležni Paketa dobrodošlice, ki vsebuje tri mesece brezplačnega vodenja računa, brezplačno pristopnino na elektronsko banko eLON, dovoljeno negativno stanje v višini 600,00 EUR, brezplačno Activa Maestro kartico in kartico za obročna plačila LON Diners brez plačila članarine 1. leto!

 

Brezplačna Maestro kartica

 

Brezplačno vodenje računa si lahko podaljšate z LONovim priporočilom, tako da za LON poveste prijatelju, družinskemu članu, sodelavcu ali poslovnemu partnerju (LONovo priporočilo velja tudi za pravne osebe!) in skupaj izpolnite obrazec LONovo priporočilo. Prijatelj, družinski član ali sodelavec se s podpisanim in izpolnjenim obrazcem za priporočilo oglasi v najbližji poslovni enoti LONa ali preko spleta odpre račun v LONu, pri čemer lahko ob odprtju računa koristi pripadajoče ugodnosti. Takoj vam aktiviramo brezplačno vodenje računa za 6 mesecev.

Če priporočite več ljudi, se vam ugodnosti seštevajo, omejitve navzgor ni! smiley

 

 

Enostavne in cenovno ugodne bančne storitve.

 

Imamo super bančne pakete, ki vsebujejo čisto vse bančne storitve, ki jih potrebujete za upravljanje s svojim denarjem. Izbirate lahko med bančnim Prijaznim paketomZlatim paketom ali Srebrnim paketom, ki je namenjen upokojencem. V pakete smo združili vse bančne storitve, ki  jih potrebujete: vodenje računa, bančno kartico, varnostno SMS obveščanje, limit in digitalno bančništvo. Bančni paketi so cenovno ugodni in konkurenčni ostalim bankam. Za najmlajše imamo brezplačni Lonijev račun, za mlade pa prav tako brezplačen pLONk račun. V primeru, da bi imeli radi urejene družinske finance, je za vas pravi Družinski paket. Imamo pa tudi odlične pakete za vse podjetnike, kmetovalce ali društva, kjer se lahko odločite za Podjetniški paket, Podjetniški paket OZS, Paket za kmetovalce ter Paket za prostovoljna gasilska društva in gasilske zveze.

 

 

Brezplačno dvigovanje gotovine na bankomatih vseh bank v Sloveniji in Evropski uniji.

 

Tako je, prav ste prebrali. Nič več iskanja bankomatov prav vaše banke! Če imate pri nas katerikoli bančni paket za fizične osebe, to so Prijazni, Zlati, Srebrni, Družinski paket ali pLONk račun za mlade, imate na bankomatih čisto vseh bank brezplačno dvigovanje gotovine. Res priročno! Na spletni strani Bankomati.net lahko najdete lokacije bankomatov po čisto celi Sloveniji.

 

 

Napredne digitalne storitve.

 

Uporabljate lahko elektronsko banko eLON in mobilno banko mLON, tako za fizične in pravne osebe. Prednosti uporabe digitalnih bančnih poti so, da lahko s svojimi sredstvi upravljajte čisto od kjerkoli ter kadarkoli, s tem dodatno prihranite čas in denar, obenem pa imate stalen vplogled v svoj bančni račun. Prav tako vam ni potrebno stati v vrsti na banki za plačilo položnic, saj lahko preko eLONa ali mLONa res hitro in enostavno plačate vaše položnice! Prav tako je provzija za plačilo manjša kot pa pri plačevanju direktno na bančnem okencu. 

 

 

Ostale storitve.

 

Za vaše prihranke vam nudimo različna varčevanja in depozite, če pa potrebujte finančno pomoč, smo tu za vas z akcijskim potrošniškim kreditom. Pridobite lahko tudi predplačniško kartico, s katero lahko plačujete prek spleta ali v tujini. Na voljo vam je tudi Diners obročna kartica, za katero vam prvo leto podarimo celotno članarino!

 

Smo vas prepričali? V kolikor imate še kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte!

 

 

 

Se vidimo v LONu.

 

Spremljate nas tudi na družbenih omrežjih.

 

  

Zamenjajte svojo banko za LON zdaj!

Posvetujte se z nami in uredili vam bomo najbolj prijazno rešitev za vaše cilje.
* obvezni podatki
Izberi poslovno enoto:
Ime in priimek: *
Telefonska številka:
Želim povratno informacijo:
Tema sestanka:
E-pošta:
Opombe:
S klikom na gumb Potrdi se strinjate, da bomo vaše osebne podatke obravnavali zgolj za namene sestanka/povpraševanja/klica. Več o zasebnosti si lahko preberete v Splošnih pogojih zasebnosti
* obvezni podatki
Izberi poslovno enoto:
Ime in priimek: *
Telefonska številka:
Želim povratno informacijo:
Tema:
E-pošta:
Opombe:


S klikom na gumb Potrdi se strinjate, da bomo vaše osebne podatke obravnavali zgolj za namene sestanka/povpraševanja/klica. Več o zasebnosti si lahko preberete v Splošnih pogojih zasebnosti

* obvezni podatki
Izberi poslovno enoto:
Ime in priimek: *
Telefonska številka:
Tema:
E-pošta:
Opombe:


S klikom na gumb Potrdi se strinjate, da bomo vaše osebne podatke obravnavali zgolj za namene sestanka/povpraševanja/klica. Več o zasebnosti si lahko preberete v Splošnih pogojih zasebnosti

LON svetuje