fbpx Kako do dodatnega zaslužka z uporabo spleta? | LON

Kdo si ne želi zaslužiti več denarja? Naj bo to popoldan, v prostem času ali pa kot samostojno delo. Kjer je volja, je vedno pot in tokrat smo za vas izbrali namige za zaslužek z uporabo spleta.

 

Zaslužek prek spleta

 

Sodelujte v raziskavah

Mnogo podjetij išče ljudi, ki so pripravljeni sodelovati pri njihovih raziskavah in so za tako pomoč pripravljeni plačati. Predlagamo, da malce pobrskate po spletu, kjer lahko najdete marsikatero ponudbo. Ne dvomimo, da boste kaj kmalu našli ponudbo, pisano na kožo prav vam.

Ustvarite uspešen blog

Danes precej moderno delo, ki lahko prinese dodaten zaslužek, sčasoma pa lahko postane prava služba. Če radi pišete in imate občutek za estetiko, je to prava priložnost za vas.

Prodajte, česar ne potrebujete preko spletnih kanalov

Vsem nam domove polnijo predmeti, ki jih že dolgo ne uporabljamo več. Verjamemo, da prav vsak izmed nas doma najde kakšnega, ki je v primernem stanju, a bi se mu lahko odrekel. Oglas oddajte na za to namenjenih straneh in zaslužite kakšen dodaten evro.

Ustvarite nišno spletno stran

Se vam je kdaj zgodilo, da bi radi kupili določeno stvar, pa je do nje neznansko težko priti? Ustvarite spletno stran, ki se tiče kakšne take tematike, delite nasvete in navodila, lahko pa oblikujete tudi spletno trgovino in produkte prodajate. Možnosti je res neskončno, vse pa je odvisno od vaše iznajdljivosti.

Izkoristite Youtube

Veliko potujete, se spoznate na peko, izdelovanje nakita, kuhanje ali pa kakšno drugo uporabno reč? Ustvarite Youtube kanal, posnemite video z navodili, nasveti in zgradite skupnost ljudi, ki vam sledijo. Tako lahko svoj kanal začnete tržiti in zaslužite kakšen dodaten evro.

Ponudite svoj čas in talent

Če ste nadarjeni za kakšno stvar, od katere bi drugi lahko imeli koristi, objavite oglas za svoje storitve na različnih platformah (npr. Fiverr). Lahko dobro pišete, znate posneti dober video, narediti lepo animacijo ... vse to so stvari, s katerimi lahko v prostem času zaslužite.

Prodajte vaše fotografije, video posnetke ali drugo vsebino

Se ukvarjate s fotografijo ali snemanjem? Posnamete veliko materiala "za lastno dušo"? Zlezite iz svoje cone udobja, prijavite se na različne platforme in ponudite svoje fotografije svetu. S svojim konjičkom lahko hitro zaslužiš dodaten denar!

Prodajajte ročno izdelane predmete

Ste ustvarjalni? Če v svojem prostem času izdelujete unikatne izdelke, jih prodajte na spletu ali na tržnicah. Obstaja veliko strani, kjer ustvarjalci prodajajo svoje izdelke in z njimi dodatno zaslužijo. Mogoče vam uspe in s svojim izdelkom uspete. Bodite pogumni in sledite svojim sanjam!

Postanite virtualni asistent

Dobro znate angleško? Vam organizacija in načrtovanje ne predstavljata težav? Na spletu se nahaja kar nekaj platform, kjer lahko najdete delo kot spletni asistent. Asistirate lahko ljudem, ki potrebujejo organiziranje dogodkov, svojega urnika ... Če imate dovolj časa, je to lahko zanimiva izkušnja, prav tako pa tudi referenca.

Postanite samostojni pisec

Radi pišete o čemerkoli, obenem pa vam ne zmanjka idej? Predlagamo, da ponudite svoje sposobnosti pisanja na spletnem trgu. Veliko podjetij namreč potrebuje večjo količino člankov, ki jih ne uspejo ustvariti znotraj podjetja. Danes je ustvarjanje bloga za marsikatero podjetje nuja in ne dvomimo, da vam z malce truda uspe najti delo.

 

Kot vidite, je načinov za dodaten zaslužek zelo veliko. Uspeh vaših idej je odvisen od vašega znanja, talenta, ve veliki meri pa tudi od vložka vašega truda in energije. Saj veste, brez muje se še čevelj ne obuje.

Kam s prigaranim denarjem pa si preberite v članku Z enostavnimi koraki do zlate rezerve. Privarčevan denar lahko obrestujete tudi tako, da sklenete depozit in si zagotovite, da bodo vaši prihranki le rasli.