fbpx 5 pozornosti, ki jih lahko prinesete na praznično zabavo | LON

V sezoni praznikov je zabav res veliko. Naj bo to zabava z družino, prijatelji ali s sodelavci. Ob takih dogodkih se velikokrat počutimo dolžne prinesti neko pozornost. Ob poplavi zabav lahko taka darila postanejo kar velik strošek. Zato vam predlagamo, da namesto velikih, dragih daril, raje prinesete kaj bolj praktičnega.

 

Preberite, katerih pet poceni daril je tako čudovitih, da boste zabavo še dodatno popestrili in predvsem izkazali pozornost.

 

 

Enostavna priloga k obroku

Ta ideja je odlična izbira za večino prazničnih srečanj, ki vključujejo hrano. Izberite tako prilogo, ki se dobro ujema z obrokom in je preprosta ter poceni za pripravo. Gostitelja povprašate, kaj bo postreženo kot glavna jed, in se ponudite, da prinesete prilogo. Nato malo raziščite in poiščite ustrezen recept. Večino prilog se lahko enostavno pripravi z nekaj sestavinami, zato poiščite nekaj preprostega. Vaši gostitelji bodo navdušeni, da bodo malce razbremenjeni, za vas pa je to možnost, da prinesete neko pozornost, ki pa je tudi prizanesljiva do vašega bančnega računa.

 

 

Okusna sladica

Priprava sladice sledi isti logiki kot priprava priloge, razen, da je morda celo bolj prilagodljiva. Preprosto pripravite nekaj, kar se lahko zlahka razreže ali razdeli, po možnosti nekaj enostavnega za jesti, tako da se ne umaže preveč posode in dodatno naloži dela gostitelju. Lahko pa spečete kakšne piškotke in jih gostitelju prinesete v lični škatlici. Slastno!

 

 

Ročno izdelano darilo

To darilo za goste je super preprosto praznično darilo, ter ga lahko naredi čisto vsak. Preberite naš članek Domača božična darila, smo prepričani, da boste v njem našli kakšno super idejo. Prav tako bodo nad izdelavo domačih daril navdušeni tudi otroci, ki bodo s ponosom pokazali kaj so sami naredili.

 

 

Poslastica za hišne ljubljenčke

Vedno dobrodošlo darilo za nekoga, ki je ljubitelj živali (in jih seveda ima), je kakšna poslastica za hišne ljubljenčke. Malce se pozanimajte o živali, ugotovite, kakšne priboljške ima rad/-a in se na poti ustavite v trgovini za hišne ljubljenčke. Priboljške pa lahko spečete tudi sami in verjamemo, da bodo živalice v vsakem primeru navdušene, tudi če ne bodo tako okusni.

 

 

Vino, ki se poda k jedi

Zadnja ideja je cenovno dostopno vino. Ne kupite »ene flaše vina« kar tako, temveč naredite domačo nalogo.

 

Pozanimajte se, kaj bo za glavno jed, nato pa malce pobrskajte po spletu in ugotovite, katero vino bi se podalo k jedi. V trgovini izberite cenovno ugodno vino, vendar točno te vrste. Ni vam potrebno podariti dragega vina, le poudarite, da ste vino izbrali zato, ker bo odlično dopolnil jed. Gostitelji bodo sigurno očarani.

 

 

Ena izmed teh možnosti bo sigurno odlična ideja za vsako izmed prazničnih zabav.

 

S premišljenim darilom boste lahko na ugoden način pokazali gostiteljem, da vam je mar. Za varnejše nakupovanje direktno v trgovini ali pa prek spleta je pametno vklopiti SMS obveščanje, ki vas obvesti o čisto vsaki transakciji. Tako ste vedno na tekočem kaj se dogaja na vašem bančnem računu.

 

LON svetuje