Lonovi krediti so pripravljeni na način, da najbolje ustrezajo vašim željam in zmožnostim.

 

Z osebnim pristopom in individualno obravnavo vam svetujemo, katera od naštetih možnosti je najbolj primerna. Odločite se lahko za kratkoročno ali dolgoročno financiranje.

  • Posebne ponudbe kreditov
  • Klasični potrošniški kredit – za financiranje vaših posebnih želja in nekoliko večjih projektov. Odlikujejo jih različne možnosti zavarovanja, različni zneski in daljše ročnosti.
  • Potrošniško-hipotekarni kredit - zavarovanje potrošniškega kredita s hipoteko
  • Stanovanjski kredit s fiksno ali spremenljivo obrestno mero – namenjeni nakupu, obnovi ali gradnji katerekoli stanovanjske nepremičnine.
  • Ekološki kredit – za stroške, ki so povezani z okoljsko ozaveščenostjo in razvojem varstva okolja. Odlikujejo jih ugodnejše obrestne mere in nižji stroški odobritve.
  • Hitri kredit - So vaše potrebe večje od stanja, ki vam ga trenutno dovoljujeta denarnica in vaš račun? Potrebujete denar hitro in po ugodni obrestni meri? Hitri kredit je najenostavnejša pot.
  • Lombardni kredit – narejen je  na osnovi zastave in primerni za vse, ki imajo že sklenjene depozite ali imajo vrednostne papirje, ki kotirajo na borzi. Njihova prednost je, da se kreditne sposobnosti ne pregleduje, ampak se kredit odobri na podlagi zastave vrednostnih papirjev ali depozita.
  • Študentski kredit – namenjeni za pomoč pri študiju, plačilo šolnine ali katerekoli druge stvari, brez katere študentje danes ne morejo. Za študente in dijake najbolj primerna oblika kredita z nižjo obrestno mero in nizkimi stroški odobritve.
  • Lon kredit – je kredit, sklenjen prek bančnih kreditnih posrednikov. Namenjeni so izključno nakupu blaga ali storitev v okviru dejavnosti kreditnega posrednika. So najhitrejši način za pridobitev blaga ali storitev, saj kredit sklenete na prodajnem mestu.

 

Bančni kreditni posredniki

Obrestne mere za varčevanja in depozite - december 2015

Seznam posrednikov

Pridobite ugoden kredit

Posvetujte se z nami in uredili vam bomo najbolj prijazno rešitev za vaše cilje.
* obvezni podatki
Izberi poslovno enoto: *
Ime in priimek: *
Telefonska številka: *
Želim povratno informacijo: *
Tema sestanka: *
E-pošta: *
Opombe: *
* obvezni podatki
Izberi poslovno enoto: *
Ime in priimek: *
Telefonska številka: *
Želim povratno informacijo: *
Tema:
E-pošta: *
Opombe: *
* obvezni podatki
Izberi poslovno enoto: *
Ime in priimek: *
Telefonska številka: *
Tema:
Opombe: *