Kartica Diners Club LON omogoča enostavna in hitra obročna plačila. Ima ločen obročen limit, kar vam omogoča uporabo kartice kljub večjemu obročnemu nakupu.

 

 

 

Pridobitev kartice je izredno enostavna.

 

Komitenti LONa izpolnite elektronsko pristopnico in jo prinesite osebno v vam najbližjo poslovno enoto LONa. Po oddani vlogi dobite kartico s priporočeno pošiljko na vaš domači naslov v roku enega tedna do 10 dni. Če niste LONov komitent, izpolnite to pristopnico.

 

 

Kartica Diners Club LON vam prinaša veliko koristi:

  • Plačevanje na do 36 obrokov doma in na do 12 obrokov v tujini. Seznam prodajnih mest najdete v rubriki Za prodajna mesta.

  • Bogat nagradni program (z vsakim nakupom prejmete nagradne točke, ki jih unovčite za bogate in uporabne nagrade iz Nagradnega programa)

  • Brezplačen vstop* v več kot 1000 letaliških salonov po svetu

  • Brezplačne on-line storitve (pregled stanja, računov, naročanje storitev itn.)

  • SMS-storitve (SMS-obveščanje, SMS-varnostno sporočilo)

  • Sprejemanje na prodajnih mestih Discover po svetu

  • Posebna ugodnost za komitente LONaBREZPLAČNA članarina za prvo leto

 

Nakupi na obroke do 12 ali 36 mesecev s kartico Diners Club LON so prijazni in hitri, ker ne potrebujete dodatne dokumentacije, samo kartico in podpis ali PIN. Poleg tega imate posebni obročni limit, tako da lahko še vedno normalno uporabljate kartico. 

 

Nakup na obroke s kartico Diners Club ponuja večina največjih trgovcev (tehnično blago, pohištvo, turistične agencije idr.). Prodajna mesta, na katerih je mogoče s kartico Diners Club LON kupovati na obroke, so poleg nalepke z logotipom Diners Club International navadno označena še z dodatno nalepko: Plačilo na obroke ali Plačilo na 36 obrokov.

 

Edini strošek, ki ga plačate pri nakupu od 2 do 12 obrokov, je strošek obroka v višini 1,00 EUR/obrok. Pri nakupih na 13 do 36 obrokov pa se poleg stroška obroka obračuna še strošek odobritve črpanja v skladu z veljavnim cenikom.

 

*Pravico do brezplačnega vstopa v letališki salon imajo tisti člani, ki izpolnjujejo Pogoje za uporabo dodatne ugodnosti imetnikov Diners Club kartic – vstop v letališke salone.