POS terminali

 
 

Želite kupcem ponuditi plačevanje vašega blaga ali storitev tudi s plačilnimi karticami? V LONu se zavedamo naraščajočega trenda, rezultat katerega je povečevanje števila izdanih plačilnih kartic in naraščajoče povečanje števila transakcij s karticami. Le-tem namreč zaupa vedno več ljudi.

Da bi poskrbeli za konkurenčnost vašega podjetja, vam skupaj z našim partnerskim podjetjem SIX Payments Services (Austria) GmBh, nudimo nadvse ugodno poslovanje s plačilnimi karticami preko POS terminalov. POS terminali so lahko stacionarni in mobilni ter sprejemajo plačilne kartice Maestro, MasterCard, Visa, Vpay, JCB in Diners.

Prednosti naše ponudbe so predvsem v naši prilagodljivosti, saj vam skupaj z našim partnerskim podjetjem Paylife pripravimo nadvse konkurenčno in individualno pripravljeno ponudbo.

Za več informacij se lahko obrnete na vodjo enote poslovalnice, ki je vam najbližja oz. kjer imate odprt poslovni račun.

SMS obveščanje

 
 

Poskrbite za varnost vašega denarja!

Varnostno SMS obveščanje je primerno za vse imetnike kartic, ki bi želeli biti obveščeni o vseh transakcijah, opravljenih s plačilno kartico.

 

Varnostna SMS sporočila

 

Storitev prejemanja varnostnih SMS sporočil naročniku storitve omogoča, da ob vsaki transakciji z bančno kartico prejme SMS sporočilo na svoj mobilni telefon. SMS sporočilo uporabniku sporoči, kakšna vrsta transakcije je bila opravljena (dvig gotovine, plačilo na POS terminalu), čas in lokacijo opravljene storitve ter vrednost same transakcije.

SMS obveščanje velja za naslednje LON kartice:

  • Activa Maestro
  • Activa MasterCard
  • Activa Poslovni Maestro
  • Activa Poslovni MasterCard

 

Prednosti uporabe storitve Varnostnega SMS obveščanja:

 

  • storitev lahko vklopite le za posamezno bančno kartico, ki jo uporabljate 
  • povečana varnost in nadzor nad bančnimi karticami 
  • zmanjšanje možnosti kraje sredstev hitrejša odzivnost v primeru izgube ali kraje bančnih kartic? 
  • pavšalno plačevanje storitve – ne glede na število SMS sporočil plačate vedno samo pavšalni znesek

 

Cena storitve:

 

Storitev SMS obveščanja vam je na voljo za mesečno plačilo 0,95 EUR za posamezno kartico, za katero se storitev vklopi. Število prejetih SMS sporočil ni omejeno.