intranet

Prijavite se na e-novice in bodite med prvimi obveščenimi.

pixel
Osebne finance
pixel
pixel
obrestne meretarifebankomati

Obrestne

mere

Tarife

Splošni

pogoji

   
delovni časposlovalniceinformativni izračun

Delovni

čas

Poslovalnice

Informativni

izračun

 
 

 

pixel

Hranilnica Lon - Urejene osebne finance

Ker so Osebne finance pomemben del našega vsakdana

Temu področju Hranilnica LON posveča veliko pozornosti.


Načine za pridobivanje, porabo in upravljanje denarnih sredstev vam želimo približati in predstaviti na čimbolj enostaven način, saj vas lahko zanemarjanje osebnih financ drago stane. Dobesedno.

Osnova za urejene osebne finance je poslovanje z enim od Osebnih računov, celotna zadeva pa je še bolj pregledna, ugodnejša in časovno hitrejša, če se odločite za poslovanje prek spletne banke eLON.

Za lažje plačevanje in odlično spremljavo porabe denarja dobite z osebnim računom tudi kartici, ki vam omogočata plačevanje kjerkoli.

Včasih se vam lahko zgodi, da so vaše potrebe večje od stanja, ki vam ga trenutno dovoljujeta denarnica in vaš račun. Mogoče ste pred pomembnim življenjskim korakom in začenjate graditi hišo in potrebujete dodaten denar po odličnih pogojih in ugodni obrestni meri. V Hranilnici LON se zavedamo takšnih potreb in odločitev, zato smo pripravili različno izbiro ugodnih kreditov, ki so prirejeni določenim situacijam in tako še boljši.

Ker smo hranilnica, dajemo varčevanju prav poseben pomen, zato so naša varčevanja in depoziti raznoliki, odlikujejo pa jih najboljše obrestne mere.

Ker se zavedamo, da je odzivnost na spremembe na trgu zelo pomembna, večkrat pripravlimo različne Posebne ponudbe, s katerimi lahko privarčujete, tako čas kot denar.

Z učinkovitim obvadovanjem porabe denarja, tako z razumnim zadolževanjem kot s sistematičnim ustvarjanjem prihrankov, lahko pridemo do urejenih osebnih financ. Da pa bo pot lažja, vam pri tem pomaga Hranilnica LON.
 


pixel
pixel
pixel